文献
J-GLOBAL ID:200902207722534935
整理番号:05A0957572
水中でのコムギ及びオオムギ浸漬における体積変化
Volume changes of wheat and barley soaking in water
著者 (4件):
MURAMATSU Y.
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Bio-industry, Tokyo Univ. of Agriculture, 196 Yasaka, Abashiri-shi, Hokkaido ...)
,
TAGAWA A.
(Graduate School of Sci. and Technol., Chiba Univ., 648 Matsudo, Matsudo-shi, Chiba-ken 271-8510, JPN)
,
KASAI T.
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Bio-industry, Tokyo Univ. of Agriculture, 196 Yasaka, Abashiri-shi, Hokkaido ...)
,
TAKEYA K.
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Bio-industry, Tokyo Univ. of Agriculture, 196 Yasaka, Abashiri-shi, Hokkaido ...)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
73
号:
4
ページ:
364-369
発行年:
2006年04月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)