文献
J-GLOBAL ID:200902208052924555
整理番号:03A0779951
食用マッシュルーム菌糸体の生長へのトウモロコシ繊維熱水可溶性画分の増進効果
Promotive effect of the hot water-soluble fraction from corn fiber on vegetative mycelial growth in edible mushrooms
著者 (5件):
ARAI Y
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
TAKAO M
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
SAKAMOTO R
(Oji Corn Starch Co., Chiba, JPN)
,
YOSHIKAWA K
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
TERASHITA T
(Kinki Univ., Nara, JPN)
資料名:
Journal of Wood Science
(Journal of Wood Science)
巻:
49
号:
5
ページ:
437-443
発行年:
2003年10月25日
JST資料番号:
L3386A
ISSN:
1435-0211
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)