文献
J-GLOBAL ID:200902209088409270
整理番号:09A0508857
Aplysia kurodaiの食物嗜好行動を誘発する海藻の効果アミノ酸組成
Effective amino acid composition of seaweeds inducing food preference behaviors in Aplysia kurodai
著者 (5件):
NAGAHAMA Tatsumi
(Dep. of Biophysics, Fac. of Pharmaceutical Sci. and Open Res. Center, Toho Univ., Funabashi 274-8510, JPN)
,
FUJIMOTO Kiyo
(Dep. of Biology, Fac. of Sci., Kobe Univ., Kobe 657-8501, JPN)
,
TAKAMI Shigemi
(National Inst. for Basic Biology, Okazaki 444-8585, JPN)
,
KINUGAWA Aiko
(Dep. of Life Sci., Graduate School of Sci. & Technol., Kobe Univ., Kobe 657-8501, JPN)
,
NARUSUYE Kenji
(Dep. of Biophysics, Fac. of Pharmaceutical Sci. and Open Res. Center, Toho Univ., Funabashi 274-8510, JPN)
資料名:
Neuroscience Research
(Neuroscience Research)
巻:
64
号:
3
ページ:
243-250
発行年:
2009年07月
JST資料番号:
D0210C
ISSN:
0168-0102
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)