文献
J-GLOBAL ID:200902209883210156
整理番号:06A0470502
インドコムギの最終用途品質:製粉性と成分
End use quality of Indian wheats: Milling properties and composition
著者 (3件):
SINGH Meenakshi
(CCS Haryana Agricultural Univ., Hisar, IND)
,
SHARMA Neeru S
(SHer-e-Kashmir Univ. Agricultural Sci. and Technol., Jammu, IND)
,
KHATKAR B S
(Guru Jambeshwar Univ., Hisar, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
43
号:
3
ページ:
322-324
発行年:
2006年05月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)