文献
J-GLOBAL ID:200902210431649442
整理番号:06A0767489
Vitis vinifera L.Tannatワインの色素成分及び色に及ぼす熟成の影響 ワイン色への主要色素ファミリーの寄与
Aging Effect on the Pigment Composition and Color of Vitis vinifera L. Cv. Tannat Wines. Contribution of the Main Pigment Families to Wine Color
著者 (5件):
BOIDO Eduardo
(Universidad de la Republica, Montevideo, URY)
,
ALCALDE-EON Cristina
(Universidad de Salamanca, Salamanca, ESP)
,
CARRAU Francisco
(Universidad de la Republica, Montevideo, URY)
,
DELLACASSA Eduardo
(Universidad de la Republica, Montevideo, URY)
,
RIVAS-GONZALO Julian C.
(Universidad de Salamanca, Salamanca, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
54
号:
18
ページ:
6692-6704
発行年:
2006年09月06日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)