文献
J-GLOBAL ID:200902211627278520
整理番号:08A0840056
クエン酸の存在下でミカン果皮から抽出したペクチンのキャラクタリゼーション
Characterization of the pectin extracted from citrus peel in the presence of citric acid
著者 (3件):
KURITA Osamu
(Industrial Res. Div., Mie Prefectural Sci. and Technol. Promotion Center, 5-5-45 Takajaya, Tsu, Mie 514-0819, JPN)
,
FUJIWARA Takayuki
(Industrial Res. Div., Mie Prefectural Sci. and Technol. Promotion Center, 5-5-45 Takajaya, Tsu, Mie 514-0819, JPN)
,
YAMAZAKI Eiji
(Industrial Res. Div., Mie Prefectural Sci. and Technol. Promotion Center, 5-5-45 Takajaya, Tsu, Mie 514-0819, JPN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
74
号:
3
ページ:
725-730
発行年:
2008年11月04日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)