文献
J-GLOBAL ID:200902211690641529
整理番号:06A0801125
トマトのリポキシゲナーゼおよびヒドロペルオキシドリアーゼの熱および高圧安定性
Thermal and high pressure stability of tomato lipoxygenase and hydroperoxide lyase
著者 (4件):
RODRIGO Dolores
(Center for Food and Microbial Technol., Dep. of Microbial and Molecular Systems, Fac. of Bioscience Engineering ...)
,
JOLIE Ruben
(Center for Food and Microbial Technol., Dep. of Microbial and Molecular Systems, Fac. of Bioscience Engineering ...)
,
LOEY Ann Van
(Center for Food and Microbial Technol., Dep. of Microbial and Molecular Systems, Fac. of Bioscience Engineering ...)
,
HENDRICKX Marc
(Center for Food and Microbial Technol., Dep. of Microbial and Molecular Systems, Fac. of Bioscience Engineering ...)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
79
号:
2
ページ:
423-429
発行年:
2007年03月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)