文献
J-GLOBAL ID:200902211995306703
整理番号:06A0607870
オオムギの子実発育過程の発芽力とアブシジン酸含量の調節に関する圃場研究:穂発芽の分子分析と化学分析
Field studies on the regulation of abscisic acid content and germinability during grain development of barley: molecular and chemical analysis of pre-harvest sprouting
著者 (9件):
CHONO Makiko
(National Agriculture and Bio-oriented Res. Organization, Ibaraki, JPN)
,
HONDA Ichiro
(National Agriculture and Bio-oriented Res. Organization, Mie, JPN)
,
SHINODA Shoko
(RIKEN, Kanagawa, JPN)
,
KUSHIRO Tetsuo
(RIKEN, Kanagawa, JPN)
,
KAMIYA Yuji
(RIKEN, Kanagawa, JPN)
,
NAMBARA Eiji
(RIKEN, Kanagawa, JPN)
,
KAWAKAMI Naoto
(Meiji Univ., Kanagawa, JPN)
,
KANEKO Shigenobu
(National Agriculture and Bio-oriented Res. Organization, Ibaraki, JPN)
,
WATANABE Yoshiaki
(National Agriculture and Bio-oriented Res. Organization, Ibaraki, JPN)
資料名:
Journal of Experimental Botany
(Journal of Experimental Botany)
巻:
57
号:
10
ページ:
2421-2434
発行年:
2006年
JST資料番号:
C0579A
ISSN:
0022-0957
CODEN:
JEBOA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)