文献
J-GLOBAL ID:200902212379978451
整理番号:05A0053799
タマネギの鱗茎における1-フルクト-エキソヒドロラーゼ(1-FEH)及び1-ケストース-加水分解(1-KH)活性とフルクトオリゴ糖(FOS)状態の変動 温度及び貯蔵時間の影響
Variation in 1-fructo-exohydrolase (1-FEH) and 1-kestose-hydrolysing (1-KH) activities and fructo-oligosaccharide (FOS) status in onion bulbs. Influence of temperature and storage time.
著者 (3件):
BENKEBLIA N
(Rakuno Gakuen Univ., Hokkaido, JPN)
,
ONODERA S
(Rakuno Gakuen Univ., Hokkaido, JPN)
,
SHIOMI N
(Rakuno Gakuen Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
85
号:
2
ページ:
227-234
発行年:
2005年01月30日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)