文献
J-GLOBAL ID:200902212934983989
整理番号:05A0573390
新しく開発した方法によるトウモロコシおよび米におけるシクロピアゾン酸の分析
Analysis of cyclopiazonic acid in corn and rice by a newly developed method
著者 (2件):
HAYASHI Yoshiki
(Dep. of Biochemistry and Food Sci., Fac. of Agriculture, Kagawa Univ., Miki, Kagawa 761-0795, JPN)
,
YOSHIZAWA Takumi
(Dep. of Biochemistry and Food Sci., Fac. of Agriculture, Kagawa Univ., Miki, Kagawa 761-0795, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
93
号:
2
ページ:
215-221
発行年:
2005年11月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)