文献
J-GLOBAL ID:200902213044429336
整理番号:03A0414830
バシ発酵における樹皮類添加の微生物の生育ならびにバシ成分への影響
Influences of Barks Addition on the Growth of Microorganisms and the Ingredients of Basi in Basi Fermentation
著者 (3件):
MURA K
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
SANCHEZ P C
(Univ. Philippines at Los Banos, Laguna, PHL)
,
TANIMURA W
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
29
号:
3
ページ:
147-152
発行年:
2003年05月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)