文献
J-GLOBAL ID:200902213355123010
整理番号:05A0159768
中国ジャスミン緑茶温浸液に匂いしきい値以下の濃度で存在する匂い物質における協力作用の官能評価
Sensory evaluation of the synergism among odorants present in concentrations below their odor threshold in a Chinese jasmine green tea infusion
著者 (2件):
ITO Y
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
KUBOTA K
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
49
号:
1
ページ:
61-68
発行年:
2005年01月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)