文献
J-GLOBAL ID:200902214140559263
整理番号:04A0127299
調整大気下で貯蔵した新鮮なビーフステーキにおけるカルノシンおよびカルニチンの酸化防止効果
Antioxidant effect of carnosine and carnitine in fresh beef steaks stored under modified atmosphere
著者 (5件):
DJENANE D
(Univ. Zaragoza, Zaragoza, ESP)
,
MARTINEZ L
(Univ. Zaragoza, Zaragoza, ESP)
,
SANCHEZ-ESCALANTE A
(Univ. Zaragoza, Zaragoza, ESP)
,
BELTRAN J A
(Univ. Zaragoza, Zaragoza, ESP)
,
RONCALES P
(Univ. Zaragoza, Zaragoza, ESP)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
85
号:
3
ページ:
453-459
発行年:
2004年05月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)