文献
J-GLOBAL ID:200902215456261629
整理番号:03A0662801
2,3,5-トリメチル-1,4-ベンゾキノンを用いた酵母細胞濃度及び活力の電気化学的測定及び酵母細胞によるキノン代謝へのエタノールの影響
Electrochemical Measurement of Yeast Cell Density and Vitality Using 2,3,5-Trimethyl-1,4-benzoquinone and Effect of Ethanol on the Metabolism of Quinone by Yeast Cells
著者 (5件):
TSUKATANI T
(Fukuoka Industrial Technol. Center, Kurume, JPN)
,
IDE S
(Fukuoka Industrial Technol. Center, Kurume, JPN)
,
OBA T
(Fukuoka Industrial Technol. Center, Kurume, JPN)
,
UKEDA H
(Kochi Univ., Nankoku, JPN)
,
MATSUMUTO K
(Graduate School Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
9
号:
3
ページ:
271-275
発行年:
2003年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)