文献
J-GLOBAL ID:200902215804402711
整理番号:04A0383253
トランスグルタミナーゼ活性化剤および阻害剤の影響を受けた場合のスワリゲルの特性
Suwari gel properties as affected by transglutaminase activator and inhibitors
著者 (3件):
BENJAKUL S
(Prince of Songkla Univ., Songkhla, THA)
,
VISESSANGUAN W
(National Center for Genetic Engineering and Biotechnol.(BIOTEC), Pathumthani, THA)
,
PECHARAT S
(Prince of Songkla Univ., Songkhla, THA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
85
号:
1
ページ:
91-99
発行年:
2004年03月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)