文献
J-GLOBAL ID:200902216102388083
整理番号:03A0412661
ポテトチップス中に形成されるアクリルアミド濃度に及ぼす低温貯蔵後のジャガイモ塊茎における生理学的変化の影響
Effects of Physiological Changes in Potato Tubers (Solanum tuberosum L.) after Low Temperature Storage on the Level of Acrylamide Formed in Potato Chips
著者 (6件):
CHUDA Y
(Labeling and Consumer Serv., Saitama, JPN)
,
ONO H
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
YADA H
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
OHARA(TAKADA) A
(National Agricultural Res. Organization, Hokkaido, JPN)
,
MATSUURA(ENDO) C
(National Agricultural Res. Organization, Hokkaido, JPN)
,
MORI M
(National Agricultural Res. Organization, Hokkaido, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
67
号:
5
ページ:
1188-1190
発行年:
2003年05月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)