文献
J-GLOBAL ID:200902216105456608
整理番号:03A0435672
家庭と業務用厨房における洗浄水と環境の微生物品質
The microbiological quality of washing-up water and the environment in domestic and commercial kitchens.
著者 (7件):
MATTICK K
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
DURHAM K
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
HENDRIX M
(European Technical Center, Strombeeek-Bever, BEL)
,
SLADER J
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
GRIFFITH C
(Univ. Wales Inst. Cardiff, Cardiff, GBR)
,
SEN M
(European Technical Center, Strombeeek-Bever, BEL)
,
HUMPHREY T
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
資料名:
Journal of Applied Microbiology
(Journal of Applied Microbiology)
巻:
94
号:
5
ページ:
842-848
発行年:
2003年
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
1364-5072
CODEN:
JAMIFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)