文献
J-GLOBAL ID:200902216486930289
整理番号:09A0767191
アレルゲン性を減少させたモデルとしての山羊乳からのフレッシュチーズの調製
Preparation of Fresh Cheese from Caprine Milk as a Model for the Reduction of Allergenicity
著者 (4件):
TOMOTAKE Hiroyuki
(Iida Women’s Junior Coll.)
,
KATAGIRI Mitsuaki
(Iida Women’s Junior Coll.)
,
FUJITA Masaru
(National Livestock Breeding Center Nagano Station)
,
YAMATO Masayuki
(Inst. of Health Biosciences, Graduate School, The Univ. of Tokushima)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
55
号:
3
ページ:
296-300 (J-STAGE)
発行年:
2009年
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)