文献
J-GLOBAL ID:200902216492634225
整理番号:08A0222093
多重元素分析と安定同位体分析に基づいた精白米の地理的な起源
Geographical origin of polished rice based on multiple element and stable isotope analyses
著者 (5件):
SUZUKI Yaeko
(Dep. of Chemistry, Tokyo Metropolitan Univ., 1-1 Minami-Ohsawa, Hachioji, Tokyo 192-0397, JPN)
,
CHIKARAISHI Yoshito
(Inst. for Res. on Earth Evolution, Japan Agency for Marine-Earth Sci. and Technol., 2-15 Natushima-Cho, Yokosuka ...)
,
OGAWA Nanako O.
(Inst. for Res. on Earth Evolution, Japan Agency for Marine-Earth Sci. and Technol., 2-15 Natushima-Cho, Yokosuka ...)
,
OHKOUCHI Naohiko
(Inst. for Res. on Earth Evolution, Japan Agency for Marine-Earth Sci. and Technol., 2-15 Natushima-Cho, Yokosuka ...)
,
KORENAGA Takashi
(Dep. of Chemistry, Tokyo Metropolitan Univ., 1-1 Minami-Ohsawa, Hachioji, Tokyo 192-0397, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
109
号:
2
ページ:
470-475
発行年:
2008年07月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)