文献
J-GLOBAL ID:200902216592533000
整理番号:05A0214841
長崎近海産マアジ筋肉の死後変化に及ぼす保存温度と致死条件の影響
Influence of storage temperatures and killing procedures on post-mortem changes in the muscle of horse mackerel caught near Nagasaki Prefecture, Japan
著者 (7件):
MISHIMA T
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
NONAKA T
(Nagasaki Prefectural Inst. of Fisheries, Nagasaki, JPN)
,
OKAMOTO A
(Nagasaki Prefectural Inst. of Fisheries, Nagasaki, JPN)
,
TSUCHIMOTO M
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
ISHIYA T
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
TACHIBANA K
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
TSUCHIMOTO M
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
71
号:
1
ページ:
187-194
発行年:
2005年02月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)