文献
J-GLOBAL ID:200902218187337973
整理番号:04A0887384
形質転換ライムギにおける1Dx5および1Dy10高分子量グルテニンサブユニット遺伝子類の安定的発現はライムギ粉における重合グルテリン画分を急激に増加する
Stable expression of 1Dx5 and 1Dy10 high-molecular-weight glutenin subunit genes in transgenic rye drastically increases the polymeric glutelin fraction in rye flour.
著者 (3件):
ALTPETER F
(Univ. Florida, FL, USA)
,
POPELKA J C
(CSIRO Plant Ind., ACT, AUS)
,
WIESER H
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie (DFA), Garching, DEU)
資料名:
Plant Molecular Biology
(Plant Molecular Biology)
巻:
54
号:
6
ページ:
783-792
発行年:
2004年04月
JST資料番号:
W0811A
ISSN:
0167-4412
CODEN:
PMBIDB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)