文献
J-GLOBAL ID:200902218727192147
整理番号:05A0871070
水による穀類ベース製品の抗可塑化 第一部 押出フラットパン
Antiplasticization of cereal-based products by water. Part I. Extruded flat bread
著者 (2件):
MARZEC Agata
(Fac. of Food Technol., Dep. of Food Engineering and Process Management, Warsaw Agricultural Univ. (SGGW) ...)
,
LEWICKI Piotr P.
(Fac. of Food Technol., Dep. of Food Engineering and Process Management, Warsaw Agricultural Univ. (SGGW) ...)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
73
号:
1
ページ:
1-8
発行年:
2006年03月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)