文献
J-GLOBAL ID:200902218754907603
整理番号:08A0646552
マイタケ抽出液と低温スチーミング調理併用による食肉軟化について
Tenderizing of Meat by Using Maitake (Grifola frondosa) Extract with Low Temperature Steam Cooking
著者 (6件):
YAMAZAKI Takako
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
ITO Naoko
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
OSHIMA Ichiro
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
IWAMORI Hajime
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
HOTTA Yasuo
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
MURAYAMA Atsuko
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
資料名:
日本調理科学会誌
(Journal of Cookery Science of Japan)
巻:
41
号:
3
ページ:
176-183
発行年:
2008年06月20日
JST資料番号:
Y0637A
ISSN:
1341-1535
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)