文献
J-GLOBAL ID:200902218811943565
整理番号:05A0651806
製粉工場から分離したStreptomyces sp.由来の熱安定な生デンプン分解アミラーゼの精製および特性づけ
Purification and Characterization of a Thermostable Raw Starch Digesting Amylase from a Streptomyces sp. Isolated in a Milling Factory
著者 (3件):
KANEKO Takahiro
(Dep. of Food Product Dev., Akita Res. Inst. of Food and Brewing (ARIF))
,
OHNO Toshihisa
(Dep. of Food Product Dev., Akita Res. Inst. of Food and Brewing (ARIF))
,
OHISA Naganori
(Dep. of Food Product Dev., Akita Res. Inst. of Food and Brewing (ARIF))
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
69
号:
6
ページ:
1073-1081 (J-STAGE)
発行年:
2005年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)