文献
J-GLOBAL ID:200902219810256501
整理番号:04A0526572
サンショウ(Xanthoxylum piperitum DC.)の未熟果実,成熟果実及び乾燥果皮における揮発成分及びそれらの匂い特性の相違
Differences in the Volatile Components and Their Odor Characteristics of Green and Ripe Fruits and Dried Pericarp of Japanese Pepper (Xanthoxylum piperitum DC.)
著者 (2件):
JIANG L
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
KUBOTA K
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
52
号:
13
ページ:
4197-4203
発行年:
2004年06月30日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)