文献
J-GLOBAL ID:200902220012167743
整理番号:09A0905915
膜の脂質濃度変化による味覚センサーの感度改良
Sensitivity-improvement of taste sensor by change of lipid concentration in membrane
著者 (3件):
IIYAMA S.
(School of Humanity-Oriented Sci. and Engineering, Kinki Univ., Iizuka 820-8555, JPN)
,
EZAKI S.
(School of Humanity-Oriented Sci. and Engineering, Kinki Univ., Iizuka 820-8555, JPN)
,
TOKO K.
(Graduate School of Information Sci. and Electric Engineering, Kyushu Univ., Fukuoka 819-0536, JPN)
資料名:
Sensors and Actuators. B. Chemical
(Sensors and Actuators. B. Chemical)
巻:
141
号:
2
ページ:
343-348
発行年:
2009年09月07日
JST資料番号:
T0967A
ISSN:
0925-4005
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)