文献
J-GLOBAL ID:200902220014775821
整理番号:09A0004619
Arthrobacter crystallopoietes KAIT-B-007由来の熱安定な組み替えヒスタミンオキシダーゼを用いた食品分析のためのマイクロビーズ利用ヒスタミン検出の予備研究
Preliminary study of a microbeads based histamine detection for food analysis using thermostable recombinant histamine oxidase from Arthrobacter crystallopoietes KAIT-B-007
著者 (8件):
ITO Takeshi
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Shimo-imaizumi 705-1, Ebina, Kanagawa 243-0435, JPN)
,
HIROI Tetsuya
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Shimo-imaizumi 705-1, Ebina, Kanagawa 243-0435, JPN)
,
AMAYA Tsutomu
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Shimo-imaizumi 705-1, Ebina, Kanagawa 243-0435, JPN)
,
KANEKO Satoru
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Shimo-imaizumi 705-1, Ebina, Kanagawa 243-0435, JPN)
,
ARAKI Mayumi
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Shimo-imaizumi 705-1, Ebina, Kanagawa 243-0435, JPN)
,
OHSAWA Toshiyuki
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Shimo-imaizumi 705-1, Ebina, Kanagawa 243-0435, JPN)
,
YAMAMURA Akira
(Kanagawa Inst. of Technol., Shimo-ogino 1030, Atsugi, Kanagawa 243-0292, JPN)
,
MATSUMOTO Kunio
(Kanagawa Inst. of Technol., Shimo-ogino 1030, Atsugi, Kanagawa 243-0292, JPN)
資料名:
Talanta
(Talanta)
巻:
77
号:
3
ページ:
1185-1190
発行年:
2009年01月15日
JST資料番号:
E0324A
ISSN:
0039-9140
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)