文献
J-GLOBAL ID:200902220273759826
整理番号:03A0795942
酵母Kluyveromyces lactisからのβ-ガラクトシダーゼの精製及び分子特性化
Purification and molecular characterization of β-galactosidase from yeast Kluyveromyces lactis
著者 (3件):
FUJIMURA Y
(Prefecture Univ. Kyoto, Kyoto, JPN)
,
ROKUSHIKA S
(Prefecture Univ. Kyoto, Kyoto, JPN)
,
OHNISHI M
(Prefecture Univ. Kyoto, Kyoto, JPN)
資料名:
生物高分子
(Journal of Biological Macromolecules)
巻:
3
号:
3
ページ:
97-103
発行年:
2003年11月01日
JST資料番号:
L4559A
ISSN:
1347-2194
CODEN:
JBM0A6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)