文献
J-GLOBAL ID:200902220417119886
整理番号:04A0296568
ラットにおける肝チトクロームP450アイソザイムのmRNA量に及ぼす食事性大豆イソフラボン類の誘導効果の欠如
Lack of an Inducible Effect of Dietary Soy Isoflavones on the mRNA Abundance of Hepatic Cytochrome P-450 Isozymes in Rats
著者 (9件):
KISHIDA T
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
NAGAMOTO M
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
OHTSU Y
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
WATAKABE M
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
OHSHIMA D
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
NASHIKI K
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
MIZUSHIGE T
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
IZUMI T
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
,
OBATA A
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
68
号:
3
ページ:
508-515
発行年:
2004年03月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)