文献
J-GLOBAL ID:200902220894031834
整理番号:05A0910986
Degradation of cereal bran polysaccharide-phenolic acid complexes by Aspergillus niger CFR 1105
著者 (4件):
HEGDE Shyamala
(Dep. of Biochemistry and Nutrition, Central Food Technological Res. Inst., Mysore 570 020, Karnataka, IND)
,
KAVITHA S.
(Dep. of Biochemistry and Nutrition, Central Food Technological Res. Inst., Mysore 570 020, Karnataka, IND)
,
VARADARAJ M.c.
(Human Resource Dev., Central Food Technological Res. Inst., Mysore 570 020, Karnataka, IND)
,
MURALIKRISHNA G.
(Dep. of Biochemistry and Nutrition, Central Food Technological Res. Inst., Mysore 570 020, Karnataka, IND)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
96
号:
1
ページ:
14-19
発行年:
2006年05月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)