文献
J-GLOBAL ID:200902221657262887
整理番号:07A1162350
食品生産物の原産地を決定するための分析法の概要
An overview of analytical methods for determining the geographical origin of food products
著者 (2件):
LUYKX Dion M.A.M.
(Dep. of Authenticity and Identity, RIKILT - Inst. of Food Safety, Wageningen UR, P.O. Box 230, 6700 AE Wageningen, NLD)
,
VAN RUTH Saskia M.
(Dep. of Authenticity and Identity, RIKILT - Inst. of Food Safety, Wageningen UR, P.O. Box 230, 6700 AE Wageningen, NLD)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
107
号:
2
ページ:
897-911
発行年:
2008年03月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)