文献
J-GLOBAL ID:200902221861053723
整理番号:08A0922747
日本の甲州ブドウ園由来の乳酸菌の分離と特性化
Isolation and characteristics of lactic acid bacteria from koshu vineyards in Japan
著者 (3件):
YANAGIDA F.
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
SRIONNUAL S.
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
CHEN Y.-S.
(Ming Chuan Univ., Taoyuan County, TWN)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
47
号:
2
ページ:
134-139
発行年:
2008年08月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)