文献
J-GLOBAL ID:200902222165945870
整理番号:08A0029708
食物繊維としての部分的加水分解グアルゴムの化学的物理的特性,安全性ならびに応用
Chemical and Physical Properties, Safety and Application of Partially Hydrolized Guar Gum as Dietary Fiber
著者 (4件):
YOON Seon-joo
(Central Res. Laboratories, Taiyo Kagaku Co., Ltd.)
,
YOON Seon-joo
(Present address: Pacific Northwest Res. Inst., and Univ. of Washington)
,
CHU Djong-chi
(Central Res. Laboratories, Taiyo Kagaku Co., Ltd.)
,
RAJ JUNEJA Lekh
(Central Res. Laboratories, Taiyo Kagaku Co., Ltd.)
資料名:
Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition
(Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition)
巻:
42
号:
1
ページ:
1-7 (J-STAGE)
発行年:
2008年
JST資料番号:
X0851A
ISSN:
0912-0009
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)