文献
J-GLOBAL ID:200902222872860210
整理番号:05A0905524
官能検査で評価したサンショオール関連化合物の辛味特性
Pungent Qualities of Sanshool-Related Compounds Evaluated by a Sensory Test and Activation of Rat TRPV1
著者 (6件):
SUGAI Etsuko
(Dep. of Nutrition and Food Sci., Ochanomizu Univ.)
,
MORIMITSU Yasujiro
(Dep. of Nutrition and Food Sci., Ochanomizu Univ.)
,
IWASAKI Yusaku
(School of Food and Nutritional Sciences, Univ. of Shizuoka)
,
MORITA Akihito
(School of Food and Nutritional Sciences, Univ. of Shizuoka)
,
WATANABE Tatsuo
(School of Food and Nutritional Sciences, Univ. of Shizuoka)
,
KUBOTA Kikue
(Dep. of Nutrition and Food Sci., Ochanomizu Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
69
号:
10
ページ:
1951-1957 (J-STAGE)
発行年:
2005年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)