文献
J-GLOBAL ID:200902225468979032
整理番号:07A0474091
高水圧で処理したジャガイモ澱粉-水混合物のゲル化及び老化への処理圧力,保持時間,及び澱粉含量の効果
Effects of treatment pressure, holding time, and starch content on gelatinization and retrogradation properties of potato starch-water mixtures treated with high hydrostatic pressure
著者 (3件):
KAWAI Kiyoshi
(National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
FUKAMI Ken
(San-ei Sucrochemical Co. Ltd., 24-5 Kitahama-cho, Chita, Aichi 478-8503, JPN)
,
YAMAMOTO Kazutaka
(National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
69
号:
3
ページ:
590-596
発行年:
2007年06月25日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)