文献
J-GLOBAL ID:200902226554790232
整理番号:06A0142284
リノール酸の酸化に及ぼすアルキルフェルラートの抑制効果
Suppressive Effect of Alkyl Ferulate on the Oxidation of Linoleic Acid
著者 (5件):
FANG Xu
(Div. of Food Sci. and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ.)
,
SHIMA Motohiro
(Div. of Food Sci. and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ.)
,
KADOTA Megumi
(Tsuno Food Industrial Co., Ltd.)
,
TSUNO Takuo
(Tsuno Food Industrial Co., Ltd.)
,
ADACHI Shuji
(Div. of Food Sci. and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
70
号:
2
ページ:
457-461 (J-STAGE)
発行年:
2006年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)