文献
J-GLOBAL ID:200902226778112868
整理番号:05A0167021
ゲンチアナ根のイリドイド苦味成分濃度に及ぼす乾燥モードの影響
Influence of drying mode on iridoid bitter constituent levels in gentian root.
著者 (6件):
CARNAT A
(Univ.ersite d’Auvergne, Clermont-Ferrand, FRA)
,
FRAISSE D
(Univ.ersite d’Auvergne, Clermont-Ferrand, FRA)
,
CARNAT A-P
(Univ.ersite d’Auvergne, Clermont-Ferrand, FRA)
,
FELGINES C
(Univ.ersite d’Auvergne, Clermont-Ferrand, FRA)
,
CHAUD D
(Univ.ersite d’Auvergne, Clermont-Ferrand, FRA)
,
LAMAISON J-L
(Univ.ersite d’Auvergne, Clermont-Ferrand, FRA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
85
号:
4
ページ:
598-602
発行年:
2005年03月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)