文献
J-GLOBAL ID:200902227308292963
整理番号:03A0662792
マッシュルーム菌糸を微生物源に用いた血栓防止機能をもつ発酵大豆
Fermented Soybean with Thrombosis Preventing Activity Using Mushroom Mycelia as Microbial Source
著者 (6件):
OKAMURA(MATSUI) T
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
IZUTA H
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
TOMODA T
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
NODA H
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
FUKUDA S
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
,
OHSUGI M
(Mukogawa Women’s Univ., Hyogo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
9
号:
3
ページ:
227-230
発行年:
2003年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)