文献
J-GLOBAL ID:200902227752561164
整理番号:03A0290611
2種類の食品加工廃棄物,基質としての缶詰パイナップルシロップ及び酵素としてのぶどうインベルターゼを用いた乳酸生産
Lactic acid production using two food processing wastes, canned pineapple syrup and grape invertase, as substrate and enzyme.
著者 (5件):
UENO T
(Hakodate National Coll. Technol., Hokkaido, JPN)
,
OZAWA Y
(Hakodate National Coll. Technol., Hokkaido, JPN)
,
ISHIKAWA M
(Hakodate National Coll. Technol., Hokkaido, JPN)
,
NAKANISHI K
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
KIMURA T
(Univ. Tsukuba, Ibaraki, JPN)
資料名:
Biotechnology Letters
(Biotechnology Letters)
巻:
25
号:
7
ページ:
573-577
発行年:
2003年04月
JST資料番号:
E0971A
ISSN:
0141-5492
CODEN:
BILED3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)