文献
J-GLOBAL ID:200902227804856842
整理番号:03A0662803
Aspergillus oryzae由来のグルタミン酸デカルボキシラーゼの精製と特徴づけ
Purification and Characterization of Glutamate Decarboxylase from Aspergillus oryzae
著者 (3件):
TSUCHIYA K
(Kumamoto Industrial Res. Inst., Kumamoto, JPN)
,
NISHIMURA K
(Kumamoto Industrial Res. Inst., Kumamoto, JPN)
,
IWAHARA M
(Sojo Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
9
号:
3
ページ:
283-287
発行年:
2003年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)