文献
J-GLOBAL ID:200902228577202411
整理番号:03A0134346
食品中のアクリルアミド,生成,起源,及びモデリング
Acrylamide in Foods: Occurrence, Sources, and Modeling.
著者 (4件):
BECALSKI A
(Food Res. Div., Health Canada, Ontario, CAN)
,
LAU B P-Y
(Food Res. Div., Health Canada, Ontario, CAN)
,
LEWIS D
(Food Res. Div., Health Canada, Ontario, CAN)
,
SEAMAN S W
(Food Res. Div., Health Canada, Ontario, CAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
3
ページ:
802-808
発行年:
2003年01月29日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)