文献
J-GLOBAL ID:200902229519158468
整理番号:04A0176109
疑似穀物及び穀物蛋白質における類似性及び差異を表すための走査電子顕微鏡の利用
Use of scanning electron microscopy to indicate the similarities and differences in pseudocereal and cereal proteins
著者 (9件):
GORINSTEIN S
(Hebrew Univ.-Hadassah Medical School, Jerusalem, ISR)
,
PAWELZIK E
(Georg-August-Univ. Goettingen, Goettingen, DEU)
,
YAMAMOTO K
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tsukuba, JPN)
,
KOBAYASHI S
(Iwate Univ., Iwate, JPN)
,
TANIGUCHI H
(Chubu Univ., Aichi, JPN)
,
HARUENKIT R
(King Mondkut Inst. Technol., Bangkok, THA)
,
PARK Y-S
(Mokpo National Univ., KOR)
,
DRZEWIECKI J
(Plant Breeding and Acclimatization Inst., Radzikow, POL)
,
TRAKHTENBERG S
(Kaplan Medical Center, Rehovot, ISR)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
39
号:
2
ページ:
183-189
発行年:
2004年02月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)