文献
J-GLOBAL ID:200902230190364450
整理番号:04A0720810
ジャックアジ(Trachurus symmetricus)におけるヒスタミンの細菌による形成
BACTERIAL FORMATION OF HISTAMINE IN JACK MACKEREL (TRACHURUS SYMMETRICUS)
著者 (4件):
BERMEJO A
(Universidad de Concepcion, Concepcion, CHL)
,
MONDACA M A
(Universidad de Concepcion, Concepcion, CHL)
,
ROECKEL M
(Universidad de Concepcion, Concepcion, CHL)
,
MARTI M C
(Universidad de Concepcion, Concepcion, CHL)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
28
号:
3
ページ:
201-222
発行年:
2004年09月
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)