文献
J-GLOBAL ID:200902230848098172
整理番号:07A0916760
等温下で測定した有効拡散係数を用いた対流熱風乾燥時のじゃがいも及び人参の水分プロファイルの予測
Predicting moisture profiles in potato and carrot during convective hot air drying using isothermally measured effective diffusivity
著者 (2件):
SRIKIATDEN Jaruk
(Dep. of Food Sci. and Technol., Cornell Univ., New York State Agricultural Experiment Station, Geneva, NY 14456, USA)
,
ROBERTS John S.
(Western Regional Res. Center, Agricultural Res. Serv., United States Dep. of Agriculture, Albany, CA 94710, USA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
84
号:
4
ページ:
516-525
発行年:
2008年02月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)