文献
J-GLOBAL ID:200902232319115560
整理番号:03A0420959
酸性条件下での乳蛋白質安定性に対する大豆水溶性多糖類の影響
Effect of soybean soluble polysaccharides on the stability of milk protein under acidic conditions.
著者 (5件):
NAKAMURA A
(Fuji Oil Co. Ltd., Ibaraki, JPN)
,
FURUTA H
(Fuji Oil Co. Ltd., Osaka, JPN)
,
KATO M
(Fuji Oil Co. Ltd., Osaka, JPN)
,
MAEDA H
(Fuji Oil Co. Ltd., Ibaraki, JPN)
,
NAGAMATSU Y
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
17
号:
3
ページ:
333-343
発行年:
2003年05月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)