文献
J-GLOBAL ID:200902233314983366
整理番号:03A0594154
浸漬溶液の浸透圧機能による魚肉中への食塩の浸透とそれが水分含量に及ぼす影響
Permeation of sodium chloride into fish meat and its effect on moisture content as a function of the osmotic pressure of the soaking solution
著者 (3件):
OOIZUMI T
(Fukui Prefectural Univ., Fukui, JPN)
,
KAWASE M
(Fukui Prefectural Univ., Fukui, JPN)
,
AKAHANE Y
(Fukui Prefectural Univ., Fukui, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
69
号:
4
ページ:
830-835
発行年:
2003年08月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)