文献
J-GLOBAL ID:200902233950411380
整理番号:05A0354540
ヒトの食後血糖値に及ぼす耐性澱粉を含むパンの影響
Effect of Bread Containing Resistant Starch on Postprandial Blood Glucose Levels in Humans
著者 (7件):
YAMADA Yuji
(Yamazaki Baking Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
HOSOYA Seio
(Yamazaki Baking Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
NISHIMURA Shigeru
(Yamazaki Baking Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
TANAKA Takashi
(Yamazaki Baking Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
KAJIMOTO Yoshitaka
(Soiken Inc., Osaka Prefecture, JPN)
,
NISHIMURA Akira
(Soiken Inc., Osaka Prefecture, JPN)
,
KAJIMOTO Osami
(Osaka Univ. Foreign Studies, Osaka Prefecture, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
69
号:
3
ページ:
559-566
発行年:
2005年03月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)