文献
J-GLOBAL ID:200902234350579047
整理番号:03A0864735
地中海地域の飲食物に含まれる低分子量フェノール類の抗酸化特性
Antioxidant Properties of Low Molecular Weight Phenols Present in the Mediterranean Diet.
著者 (3件):
BRIANTE R
(Inst. Protein Biochemistry, CNR, Naples, ITA)
,
FEBBRAIO F
(Inst. Protein Biochemistry, CNR, Naples, ITA)
,
NUCCI R
(Inst. Protein Biochemistry, CNR, Naples, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
24
ページ:
6975-6981
発行年:
2003年11月19日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)