文献
J-GLOBAL ID:200902234387347146
整理番号:07A1098092
高血圧日本人社会での食事による塩摂取低下のための作業グループ報告:(2) 高血圧マネージメントのための塩摂取の評価
Report of the Working Group for Dietary Salt Reduction of the Japanese Society of Hypertension: (2) Assessment of Salt Intake in the Management of Hypertension
著者 (6件):
KAWANO Yuhei
(National Cardiovascular Center, Suita, JPN)
,
TSUCHIHASHI Takuya
(National Kyushu Medical Center, Fukuoka, JPN)
,
MATSUURA Hideo
(Saiseikai Kure Hospital, Kure, JPN)
,
ANDO Katsuyuki
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
FUJITA Toshiro
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
UESHIMA Hirotsugu
(Shiga Univ. Medical Sci., Otsu, JPN)
資料名:
Hypertension Research
(Hypertension Research)
巻:
30
号:
10
ページ:
887-893
発行年:
2007年10月
JST資料番号:
Y0303A
ISSN:
0916-9636
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)