文献
J-GLOBAL ID:200902234466627707
整理番号:07A0131534
台湾で栽培されたミカン類果実における生物活性化合物の定量
Quantitation of bioactive compounds in citrus fruits cultivated in Taiwan
著者 (3件):
WANG Yuan-chuen
(Dep. of Food Sci. and Biotechnology, National Chung Hsing Univ., 250 Kuokuang Road, Taichung 402, Taiwan, TWN)
,
CHUANG Yueh-chueh
(Dep. of Food Sci. and Biotechnology, National Chung Hsing Univ., 250 Kuokuang Road, Taichung 402, Taiwan, TWN)
,
KU Yu-hua
(Dep. of Food Sci. and Biotechnology, National Chung Hsing Univ., 250 Kuokuang Road, Taichung 402, Taiwan, TWN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
102
号:
4
ページ:
1163-1171
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)